marți, 24 noiembrie 2009

Porcăina...
PIG FLU...

S-a pupat o gaina bolnava si un porc,normal si el bolnav [de gripa amandoi]si uite cum s-a format un nou virus,care pe mine una incepe sa ma calce pe nervi!Sincer m-am saturat sa mi se zica, sa ma spal pe maine mereu,sa imi sterg nasul cu batiste de unica folosiinta,sa pun mana la nas cand stranut,si asa mai departe,tot feluri de bal bla bla-uri din astea,care nu mi se repetau atat de des nici cand eram mica!Aceste masuri trebuie luate sau, cred eu, ca erau luate si atunci cand"nu exista aceasta gripa porcina"!Cine a facut toate astea pana acum le va face si de acum in colo,cine nu le-a facut, va asigur eu ca nu le va face nici de amu'in colo sau de frica sa nu se transforme in porci si sa-si ia zborul probabil ca isi vor lua si ei aceasta masura minime de igiena,dar totusi aviara a intrat in umbra acum porcina e la moda...

Ce trebuie să faceţi pentru a preveni contaminarea cu gripa porcină:
[
cred ca le-am invatat cu totii pe de rost]
- Acoperiţi-vă nasul şi gura cu batista personală în timpul strănutului sau al tuşitului. Nu împrumutaţi batistele personale.
- Nu duceţi mâna la ochi sau la gură decât după ce a fost spălată cu apă şi săpun;
- Evitaţi pe cât posibil aglomeraţiile;
- Evitaţi contactul apropiat cu persoane care prezintă semne clinice evidente de afecţiuni acute respiratorii (febră, tuse, strănut, ochii congestionaţi etc.);
-Persoanele care prezintă simptome asemănătoare gripei trebuie izolate de restul familiei. Acestea trebuie să se prezinte la medicul de familie pentru stabilirea diagnosticului şi a conduitei terapeutice.
Si acum bomba :
Dacă aveţi febră şi semne de infecţie respiratorie (tuse, dureri de cap, greutate la respiraţie, dureri musculare),prezentaţi-vă de urgenţă la medicul de familie, iar în lipsa acestuia la un spital de boli infecţioase.
Daca pici din picioare si te duci direct la urgenta,pentru ca normal nu mai ajungi la medicul de familie, sansele ca doctorul sa urle la tine si sa te intrebe :"ce cauti aici?" "de ce nu te-ai dus sa mai stai vreo'5 ore pe hol la medicul de familie,ca apoi el sa te trimita la mine?"sunt maxime!Desigur, el nu iti va adresa aceasta intrebare in mod direct[ma refer in mod special la aIIa intrebare],dar din tipetele lui trebuie sa intelegi, ca mai aveai de stat vreo cateva ore pe alte coridoare pana sa ajungi la coridorul lui si sa ASTEPTI si aici cateva ore pana te baga cineva in seama!Din fericire eu una ,nu am patit asta,dar cunosc cazuri care au primit acest tratament ,cand acolo scrie CLAR "prezentaţi-vă de urgenţă la medicul de familie, iar în lipsa acestuia la un spital de boli infecţioase."!Desigur,doctorul nu te mai intreaba ce face doctorul tau de familie,te ia direct in serii de urlete, chiar daca stare ta, nu ar mai suporta asa ceva...

 • Suntem invatati cum sa ne protejam de aceasta gripa porcina...DAR ,nimeni nu ne zice defapt:de unde vine aceasta gripa porcina?Haha!De la porci?Trebuie sa fii fraier sa crezi asta!Daca dai un search pe google vei gasi "Virusul gripei aviare, eliberat intenţionat".Si oare, virusul gripei porcine nu a fost eliberat si el tot in acest fel?O jurnalista austriaca ne aduce dovezi in priviinta acestui fapt!Eu una o cred pe ea si nu pe aia, care arunca totul asupra unor porci nevinovati sau asupra unor gaini la fel de nevinovate!Suntem prea multi si numarul locuitorilor de pe glob trebuie redus la jumatate,acesta este unul din motivele,care ma face sa cred in eliberarea intentionata a virusului...
Pe site-ul Antenei 3 gasim:
"Înalţi oficiali ai SUA, ONU şi OMS fac parte dintr-un "sindicat internaţional al crimei", controlat de bancherii care administrează şi rezerva federală a Statelor Unite. Acest grup este pe cale să comită "cel mai mare genocid biologic" din lume, folosindu-se de vaccinul împotriva virusului AH1N1. Sunt câteva dintre acuzaţiile pe care jurnalista austriacă Jane Burgermeister le aduce unor oficiali ONU şi OMS, într-un dosar depus la FBI, informează site-ul de ştiri.
Burgermeister, care în aprilie 2009 a dat în judecată două companii farmaceutice din Austria, pentru producerea unui vaccin contaminat pentru gripa aviară, acuză acum OMS şi ONU de bioterorism.
Mai mult ea intenţionează să ceară interzicerea măsurilor de vaccinare forţată a populaţiei din SUA şi alte ţări afectate de gripa porcină!
Potrivit reporterului, grupul a lansat un virus creat artificial, pentru a elimina o parte din populaţie şi pentru a obţine profituri din vânzarea vaccinului, prin companiile farmaceutice."

Virusul gripei aviare, eliberat intenţionat!

În aprilie 2009 ea a adus dovezi referitoare la faptul că laboratoarele Baxter au eliberat în mod intenţionat 72 de kilograme de virus al gripei aviare activ. Se pare că virusul ar fi fost livrat de către OMS către 16 laboratoare din patru ţări. Deşi, în aceste situaţii, securitatea trebuie să fie maximă, fiind vorba de substanţe cu risc biologic ridicat, procedura de siguranţă nu a fost respectată. Baxter, presupus a fi unul din cele mai sigure laboratoare biologice din lume, nu a facut paşii de bază în securizarea celor 72 kg de agent patogen, clasificat ca fiind armă biologica securizată, permiţând amestecarea acestuia cu virusul gripei umane simple şi trimiţăndu-l în Orth, pe Dunăre.

Eliberarea acestor viruşi permite OMS să declare nivelul 6 de pandemie şi să distribuie vaccinuri împotriva virusurilor. În aceste vaccinuri, spune jurnalista, pot fi introduse substanţe letale, prin care o mare parte din populaţie ar fi eliminată.

Pandemie fabricată mediatic, pentru a elimina populaţia prin vaccin!

Mai mult, arată Burgermeister, guvernul american a introdus în mod sistematic, încă din 2008, măsuri menite să îngrădească libertăţile constituţionale, astfel încât, la timpul potrivit, să poată recurge la măsura vaccinării forţate. Media joacă, uneori fără să vrea, un rol important, convingând populaţia de gravitatea situaţiei.

Miza este, potrivit jurnalistei, preluarea controlului asupra Americii de Nord pentru a exploata resursele naturale de aici. Procesul s-ar putea repeta ulterior şi pentru alte regiuni ale lumii.

Burgermeister notează că cifrele reprezentând numărul deceselor din cauza "gripei porcine" sunt irelevante şi există claritate cu privire la modul în care s-a ajuns la acest număr de decese. Nu există potenţial pandemic decât în cazul în care se procedează la vaccinarea în masă, în intenţia de a proteja populaţia.

Pentru a-şi sprijini afirmaţiile, jurnalista dă exemplul unui vaccin împotriva gripei aviare, al companiei Novartis, cara a obţinut licenţa şi care a omorât, în 2008, 21 de oameni fără adăpost în Polonia şi a avut o rată semnificativă de efecte secundare.
Sursa: Antena3.roCitiţi detalii despre acţiunea în judecată a companiilor farmaceutice, pe blogul jurnalistei:
http://birdflu666.wordpress.com/2009/04/13/4/
...
Asa ca,dragii mei nu mai credeti tot ce va zice presa...si aveti grija ce faceti...

"VACCINARE PLACUTA:))!!!"Totusi,eu nu cred ca exista acest virus ,adica...nu exista...si inainte mureau oamenii de gripa,numai ca acum mor de porcina:))[nu are nimic in plus,doar numele e oleaca mai grohaiesc],si bietii porci nu au nici o vina...[dar asta e numai parerea mea]...

3 comentarii:

 1. hahaha...un porcusor cu o gaina sau pupacit???:)) ....hahaha... asta e o chestie politica la mijloc...alarmeaza populatia degeaba.... o sa ne fie frica sa mai stam unul langa altul...unde o sa ajungem??=))

  RăspundețiȘtergere
 2. Asta e si ideea:)):)):))...
  Sa creeze panica...
  Si le merge...
  :|
  din pacate!

  RăspundețiȘtergere
 3. ha ha
  faza cu tanti d la infectioase mi-e tareee cunoscuta
  ce vite
  doar de asta sunt platite
  daca mai sunt platite
  defapt nu prea mai sunt platite
  da ce vina am eu ca nu era nenea medic de familie on the line(la cabinet i mean)

  RăspundețiȘtergere